Garantieregeling

Het tentamen goed voorbereid ingaan en vervolgens slagen is onze grootste prioriteit bij AKC. Mede hierdoor hebben wij een garantieregeling die hier bij past!

In aanmerking komen voor de garantieregeling

Zodra jij met behulp van de cursussen van AKC nog steeds niet het tentamen haalt, mag jij deze cursus kosteloos opnieuw volgen. Haal je deze nog steeds niet? Mag je onbeperkt gebruik blijven maken van de kennisgids die hoort bij de cursus. Middels deze aanpak willen we jou als student niet laten vallen tot dat jij je tentamen haalt.

Om in aanmerking te komen voor deze regeling dien je uiterlijk binnen 7 dagen na bekendmaking van je cijfer onze garantieformulier in te vullen. Verder dien je te voldoen aan de hieronder gestelde voorwaarden.

  • Je hebt alle lessen actief gevolgd en voorbereid naar verwachtingen. Het kan zijn dat de docent bijvoorbeeld opdrachten mee geeft. Deze dienen dan ook gemaakt te worden. 
  • Bij een digitale cursus dien je tijdens de volledige training aanwezig te zijn.
  • Je hebt het tentamen na het volgen van de cursus niet behaald en dit kan niet meer hersteld worden door een opdracht o.i.d.
  • Het garantieformulier is binnen 7 dagen na bekendmaking van de cijfer ingevuld.

Garantieformulier

Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden voor de garantieregeling van AKC. We behandelen jouw aanvraag doorgaans binnen vijf werkdagen.

Meld je aan voor de masterclass

Meld je aan voor de masterclass

Meld je aan voor de masterclass

Meld je aan voor de masterclass