Werken bij AKC

Zoek je een goed betaalde (bij)baan (€18 – €25 p/u) en relevante academisch werkervaring? Bij AKC zijn we regelmatig op zoek naar collega’s om ons team te versterken.

Wij zijn op zoek naar jou:

Bij AKC zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, enthousiaste docenten om ons team te versterken. Als docent bij AKC geef je trainingen en begeleid je onze studenten op afstand, lekker vanuit huis. Het salaris varieert tussen de 18-25 euro per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij een gepassioneerde en gemotiveerde (oud)student die graag zijn of haar kennis en ervaring deelt met anderen? Heb je ervaring in het geven van trainingen en begeleiding? En heb je een flexibele instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als docent bij AKC krijg je de kans om jouw vaardigheden en kennis over te brengen op de nieuwe generatie. Je zult in staat zijn om studenten te inspireren en te motiveren om hun doelen te bereiken.

Wat zoeken wij in jou als docent?

  • Het vak hebben afgerond met een gemiddelde van minimaal een 8;
  • Gemotiveerd om de studenten zo goed mogelijk geholpen te hebben;
  • Gemotiveerd om mee te denken in het proces van een training / kennisgids;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Bij AKC zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, enthousiaste schrijvers die ons kunnen helpen met het samenstellen van onze studiematerialen, zoals onze welbekende kennisgidsen. Als schrijver bij AKC werk je vanuit huis en kun je jouw tijd zelf indelen. Het salaris is op basis van een vaste fee per project, afhankelijk van jouw ervaring en kennis.

Heb jij een passie voor schrijven en ben jij in staat om complexe informatie helder en begrijpelijk te maken voor anderen? Ben je bovendien accuraat en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als schrijver bij AKC krijg je de kans om jouw schrijfvaardigheden te laten zien en bij te dragen aan de kennis van anderen. Je zult werken aan projecten die direct impact hebben op de studieresultaten van studenten en bijdragen aan hun succes.

Bij AKC hebben wij een uitgebreide kennisbank vol met studietips en vakinhoudelijke onderwerpen. Om deze kennisbank zo actueel en divers mogelijk te houden, zijn wij altijd op zoek naar gastbloggers die hieraan willen bijdragen.

Als gastblogger bij AKC heb je de vrijheid om zelf onderwerpen te kiezen waarover je wilt schrijven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over studietips, ervaringen met studeren, maar ook over vakinhoudelijke onderwerpen of trends binnen jouw vakgebied. Als gastblogger ben je dus een belangrijk onderdeel van onze kennisbank en draag je bij aan de ontwikkeling van onze studenten.

Ben jij iemand die goed kan schrijven en wil jij jouw kennis en ervaringen delen met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is belangrijk dat je een passie hebt voor het schrijven en dat je in staat bent om complexe informatie begrijpelijk te maken voor onze studenten.

Als gastblogger bij AKC krijg je de kans om jouw schrijfvaardigheden te laten zien en bij te dragen aan de kennis van anderen. Het is tevens een mooie kans om jezelf te profileren en je kennis en expertise te delen met een groter publiek.

AKC - akc samen groeien academisch kenniscentrum studiehulp

Goed bijverdienen, lekker vanuit huis!

Bij AKC is het niet alleen gezellig en leuk om te werken, maar het is ook nog eens dik betaald! Je kunt namelijk vanuit huis werken en zelf kiezen waar je wilt zitten terwijl je omringd wordt door enthousiaste studenten.

Het delen van jouw kennis en ervaring met anderen kan niet alleen heel inspirerend zijn voor anderen, maar ook voor jezelf! Dus waar wacht je nog op? Join ons team bij AKC en laten we er samen voor gaan!

Kom je ons team versterken? Solliciteer meteen:

Meld je aan voor de masterclass

Meld je aan voor de masterclass

Meld je aan voor de masterclass

Meld je aan voor de masterclass